Termeni și Condiții

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.crossoverart.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerate. Platforma online www.crossoverart.ro este administrată de compania S.C. CROSSOVER ART SRL-D. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, va rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare. www.crossoverart.ro își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea, www.crossoverart.ro își rezervă dreptul de a corectă eventuale omisiuni și erori în afișare care pot surveni în urmă unor greșeli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Va rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest site. www.crossoverart.ro nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile prezentate eronat pe site din orice motive, inclusiv în cazul prețurilor, rezervându-și dreptul de a nu livra servicii al căror preț a fost afișat în mod eronat. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului  www.crossoverart.ro  este proprietatea S.C. CROSSOVER ART SRL-D și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al www.crossoverart.ro a oricăror elemente regăsite în site, chiar și cu precizarea sursei, dar fără acordul expres al  www.crossoverart.ro  , atrage după sine consecințele prevăzute de legislația în vigoare.

Confidențialitate

www.crossoverart.ro respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor; www.crossoverart.ro se angajaza să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferta și politica firmei; www.crossoverart.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.crossoverart.ro adresa să de email poate opta că această să fie ștearsă din baza de date a  www.crossoverart.ro  . Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru telefonic sau e-mail.
www.crossoverart.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru, sau acțiunilor unor terțe persoane.