Marketing sub Reflector – Interviuri de Poveste cu Antreprenori Valoroși – Crossover Art

Marketing sub Reflector – Interviuri de Poveste cu Antreprenori Valoroși

Marketing sub Reflector – Interviuri de Poveste cu Antreprenori Valoroși

Ne gândim de ceva vreme să celebrăm prieteniile și colaborările noastre din mediul online cu antreprenori valoroși prin intermediul unor interviuri de poveste în care să povestim despre ei, despre cum au muncit să aibă succes și despre cum se promovează în mediul online pentru a izbândi.

Interviurile au existat în formă live/video pe pagina noastră de Facebook pentru o vreme, însă disconcordanța între orare nu ne permite să le continuăm pe termen lung. O bucurie mare am avut când ni s-a răspuns mai cu entuziasm la varianta scrisă, pentru că permite tuturor să compună întrebări sau să răspundă la ele în liniște, cu pauze, în propriul ritm.

Important pentru sufletul nostru a fost să putem să îi aducem pe scenă, sub reflectoare, în fața ochilor voștri – pentru a vă lăsa inspirați, pentru a vă da idei, pentru a schimba ceva, chiar și câtuși de mic, în perspectivă.

Dăm așadar startul interviurilor de poveste #MarketingSubReflector, având deja pregătite câteva interviuri minunate pentru care suntem extrem de recunoscători.

Voi pe cine v-ați dori să avem ca invitat?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.