Despre noi

Noi ăștia suntem

Suntem o familie de artiști ce iubesc știința și tot ce stă în spatele unui vis împlinit – un vis ce se naște din pasiunea pentru un domeniu și care se împlinește cu onestitate, bucurie și marketing online inovativ și inedit. Soț și soție, ne completăm atât în viața de zi cu zi, cât și în gestionarea task-urilor din interiorul proiectului nostru de suflet, Crossover Art.

Pasionați de tot ceea ce este nou și palpitant, suntem mereu în căutare să ne perfecționăm aptitudinile și să ne lărgim orizonturile. Ea e artist liric, cântăreață de crossover opera, poet publicat, blogger și social media creator. El e jurist în devenire, pasionat de fine dining, matematică, filosofie și web developer. Împreună suntem părinți, prieteni, parteneri, colegi. Amuzanți, curioși, empatici, uneori simțim prea mult și dăruim dublu, dar ne place să aducem onoare lucrului bine făcut.

De ce-ul nostru este simplu și sincer – vrem să umplem online-ul de creativitate, de unicitate, de blândețe, să oferim colaboratorilor noștri posibilitatea de a se afișa exact așa cum sunt, într-un cadru profi și cald, care să îi inspire la a deveni mai buni și mai veritabili. Nu credem în epoca lui copy-paste și nici în hashtag-uri la întâmplare, ba chiar ne place să le inventăm noi, din joacă, testat și măsurat, pentru a ajunge la inima celor din spatele ecranelor. Pentru totdeauna.

Testimoniale clienți

Florentina Luminița-Aenoaei
Florentina Luminița-Aenoaei
Daruri Mănăstirești

Seriozitate, profesionalism, implicare, dedicare și responsabilitate asumată cu drag pentru fiecare promovare în social media! Recomand cu încredere!

Dan Pușcău
Dan Pușcău
Florida Construct

Un artist desăvârșit. Recomand cu drag!

Cine lucrează pentru tine?

Andra Dan

Specialist Marketing

Creative writer

Send Message

Gabriel Dan

Developer

Wordpress developer

Send Message