De ce ai vrea sa angajezi un artist pentru marketing online?

De ce ai vrea sa angajezi un artist pentru marketing online?

Cu ce garantează un artist succesul business-ului tău?

 1. Un artist are o cultură generală vastă, din domenii diverse și complexe, multe nișe complementare și o curiozitate debordantă. Social media marketing bine documentat, care atrage mai multe categorii de nișe.
 2. Un artist este atent la cele mai mici detalii, pentru că are o dexteritate aparte de a le observa și a le pune în valoare. Social media marketing bazat pe acuratețe și oferirea clienților unei imagini detaliate despre business.
 3. Un artist construiește un rol, pentru a deveni una cu el. Social media marketing în care relația cu clientul se construiește zi de zi, prin comunicare permanentă și oferirea de informații astfel încât să vrea să rămână aproape de business-ul tău. Cu alte cuvinte, pentru a-l face să vrea să devină parte din ideile grozave pe care i le prezinți.
 4. Un artist are un limbaj foarte bine dezvoltat, este un om de cultură, educat. Calitatea conținutului garantează calitatea clienților.

Tips & Tricks – Dacă ai un business legat de artă, cultură, turism, handmade, fashion, cooking, tot ceea ce ține de partea vizuală sau de partea subiectivă, un artist îi poate oferi un touch aparte, cu totul personalizat și unic, fără expresii stas și repetitive, pentru că pentru un artist, originalitatea (creativitatea) este singura cale către succes.

Ce mă deosebește pe mine (marketerul Crossover Art) de concurență?

 • Expresivitatea Aristo, chiar și pe teme obiective, științifice și istorice – încerc mereu să creez o stare specială celor care citesc, pentru a se simți prețioși, importanți pentru acel business. Cu alte cuvinte, expresivitatea Aristo îl face pe client să se simtă complice –  unul dintre puținii aleși care înțeleg profunzimea și frumusețea lucrurilor.
 • In Social Media Marketing, nu fac niciodată repost – nu reposez articole vechi, fotografii deja postate, idei deja folosite – conținutul este de fiecare dată nou, inovator, plin de entuziasm și cu un mesaj puternic.
 • Prefer fotografiile originale sau proiectele grafice făcute special pentru acea postare. Pot asigura atât pozele, cât și grafica, la cerere.
 • Atunci când preiau fotografii sau linkuri de la altcineva, le fac cu scop, pentru inter-promovare, pentru întărirea relațiilor între două businessuri din aceeași nișă. modalitățile comune creează scopuri comune, și apoi câstiguri comune.
 • Pot crea un concept întreg pentru Website, content original, unic și detaliat pentru tot businessul tău, mulându-mă după un template dat sau o temă deja prestabilită.
 • Mă documentez despre toate domeniile înrudite cu nișa ta. Îmi doresc să înțeleg istoricul business-ului, și dezvoltarea sa în timp, dar și cum se comportă companiile asemănătoare în străinătate pentru a avea succes. În plus, gândesc totul pentru a face în același timp și un SEO de calitate conținutului tău.
 • Este foarte important pentru mine să cunosc oamenii din spatele business-ului și cum sunt ei construiți, pentru a construi un content de calitate, deosebit de ceea ce se află pe piață. O epopee despre idee!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.